Praktijk Zoetermeer

In Zoetermeer heb ik mijn praktijk als spiritueel coach, medium, parapsycholoog.

Hier help ik mensen die vastgelopen zijn en mensen die inzichten en antwoorden willen krijgen, willen groeien op emotioneel en spiritueel gebied. Door mij open te stellen maak ik contact met mijn gidsen in de ongeziene wereld. Zij geven mij antwoorden en inzichten voor deze mensen, zodat ze zelf weer de verbinding krijgen met hun hart en hun hogere Zelf.

Voordat we meer vanuit onze eigen kern en ziel kunnen gaan leven komen we eerst in een transformatieproces terecht. Vaak als de ziel wakker wordt raken we in verwarring, vinden we dingen die we eerder leuk vonden ineens niet meer leuk. We willen iets anders. We zijn in de war, maar we transformeren. Ook door persoonlijke drama’s ontstaat er vaak een transformatie, bijvoorbeeld door ontslag, echtscheiding, ziekte of verlies. Soms zit je werkelijk in een emotionele achtbaan en weet je het gewoon even niet meer. Op dit punt wil ik jou heel graag bijstaan.

 

Wie is Jelly?

Ik ben geboren in 1958 en in 1978 getrouwd met Paul, we hebben samen 2 dochters en 4 prachtige kleinkinderen. Mijn hele leven al ben ik in connectie met de spirituele wereld. Als jong meisje had ik contact en zag mijn gids, wat ik toen nog niet begreep. Daar begon ook mijn zoektocht, maar vaak liep ik tegen de ‘verkeerde’ mensen aan waar ik erg onzeker van werd.

Na het overlijden van mijn schoonmoeder in 1993 ben ik me sterk bewust geworden van de mooie wereld waar mijn schoonmoeder heenging. Ik heb daar een kijkje mogen nemen via een uittreding. Daarna is alles heel snel gegaan met mijn ontwikkeling.

In 2004 werd ik zelf geconfronteerd met kanker. 21 december 2004 ben ik geopereerd, en tijdens mijn ziekenhuisperiode (kerstperiode), mocht ik weer een uittreding ervaren. Ik werd meegenomen door 2 lichtwezens. Ze gaven mij inzichten en ik werd omringd door een allesomvattende universele liefde die niet in woorden uit te drukken is. Deze ervaringen zijn leidend geworden in mijn coachingsessies.

 

Naast individuele coaching organiseer ik, in samenwerking met anderen, ook cursussen in intuïtieve ontwikkeling en bewustwording. Ik heb verschillende trainingen en opleidingen gedaan, waaronder:

Studie parapsychologie
Intuïtieve ontwikkeling
Werken met je innerlijke kracht
Training mediumschap
Praktische psychologie
Reiki master, massage/hotstone.
Emotioneel lichaamswerk.

Wil je een afspraak maken voor een consult in Zoetermeer neem dan contact met mij op. Stuur een mail naar jellysanders@hotmail.com of bel mij  0654119328.
Een afspaak is mogelijk van oktober tot en met maart.

Hartegroet,
Jelly Sanders.